Förbundsinfo

På SFI:s höstmöte i Helsingfors den 14.11  återvaldes undertecknad som 2a viceordförande för SFI:s förbundsstyrelse. SFI:s verksamhet omfattar cykling, friidrott, kraftidrott och simning där styrelsen ansvarar för mer övergripande frågor medan rent praktiska ärenden sköts via sportchefen (Petra Stenman) och de idrottsråd som finns inom varje idrott. I friiidrottsrådet sitter Sune Manselin som Ålands representant medan Lucas Mattsson finns i friidrottens ungdomsråd. Alla vi kan kontaktas beroende på vad frågeställningen är. För frågor som riktar sig mot det Finska friidrottsförbundet (SUL) så hjälper Petra gärna till, men där även Kirsi Jansson finns som Ålands representant i SUL: s fullmäktige. Eftersom varken Kirsi eller jag sitter i någon av våra lokala styrelser så kommer vi att via denna spalt (Apropå) ge information om vad som är aktuellt inom den finska friidrotten och annars ta upp saker som är värda att diskutera. På denna sida kommer inte aktuella tävlingsresultat att diskuteras eftersom det fungerar riktigt bra på friidrottarnas egna facebooksida.

Christian Jansson (ChJ)

Det här inlägget postades i Apropå. Bokmärk permalänken.