Tävlingsmanual

Inom SFI har man nu gjort en manual för arrangemang av SFI mästerskap. Manualen tar upp allt man behöver tänka på inför arrangemang av SFIM och finns nu upplagd under ”Länkar och info”. Detta är något som vi under de senaste åren även diskuterat att måste göras inom den åländska friidrotten. Varje årligen återkommande tävling skall ha en kortare manual som beskriver vad som krävs. Detta underlättar för alla nya som blir involverade i verksamheten. Nu hoppas jag att detta arbete kommer igång ordentligt under 2016. Vad man även bör tänka på är att man inför varje säsong har en tydlig funktionärspool där alla får tydlig information om vilka tävlingar som är på kommande och vilken typ av funktionärer som behövs. Någon typ av lista kunde finnas där man kan meddela att man kan komma (och även vilka uppgifter man är beredd att ta). 

Nästa veckoslut (27.11) har SUL sitt höstmöte där det i år blir lite speciellt intressant eftersom SFI:s representant i SULs styrelse, Mårten Beijar, meddelat att han inte ställer upp för återval, vilket betyder att det finns en risk att SFI kan förlora en styrelseplats. SFI har en kandidat i Jens Wallin och vi får hoppas att han blir invald. Kirsi lägger Ålands röst i detta val.

 
Den 6:e februari hålls den årliga finlandssvenska idrottsgalan.
 
/ChJ
Det här inlägget postades i Apropå. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.